BURDUR / MERKEZ - Özboyacı İlkokulu

10 Kasım'da Atamızı Saygı, Sevgi ve Özlemle Andık

10 Kasım 1938'de aramızdan ayrılan Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk vefatının 82'inci yılında tüm Türkiye'de olduğu gibi okulumuzda da saygı ve minnetle anıldı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 82. yıldönümünde okulumuzda düzenlenen törende saygı, sevgi ve özlemle andık.

10 Kasım sabahı öğrencilerimiz okulumuz bahçesinde toplandılar. Saatler 09.05'i gösterdiğinde bayraklar yarıya indirildi ve Ata'mızın manevi huzurunda saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu.

Türk milleti için 10 Kasım bir matem günü olmaktan çok Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte yaşayacak olan Büyük Önder Atatürk'ü anma ve onun düşüncelerini anlama günüdür. Ulusumuzun kurucusu, eşsiz devlet adamı Atatürk dün olduğu gibi bundan sonra da yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.

Yayın: 10.11.2020 - Güncelleme: 11.11.2020 08:48 - Görüntülenme: 238