BURDUR / MERKEZ - Özboyacı İlkokulu

Yeni Bir Sayfa Açalım

Proje hakkında

Günümüzde öğrencilerimizin en büyük sorunlarından biri okuduklarını anlamakta güçlük çekmeleridir. Bu proje ile öğrencilerimizin okuma ve anlama süreçlerinde çok yönlü düşünme becerilerini geliştirmelerini bekliyoruz.Ayrıca işlevsel okuryazarların çağımızda yetişmesi gerektiğini düşünüyoruz.Öğrencilerimizin temel anlayış sürecini benimsemelerini hedefliyoruz. iç değerlendirme anlayışı. Öğrencinin akedemik başarısının artacağını biliyoruz.
Bugün öğrencilerimizin en büyük sorunlarından biri okuduklarını anlamakta güçlük çekmeleridir. Bu proje ile öğrencilerimizin okuma ve anlama süreçlerinde çok düşünme becerilerini geliştirdiklerini düşünüyor.Ayrıca Dünyada okuryazarların çağımızda yetiştirmesi düşünüyoruz. Öğrencinin akademik başarısının artacağını biliyoruz.

AMAÇLARI

Projemiz:
-Öğrencilerin anlama ve okuma becerilerinin geliştirilmesi,

-Öğrencilerin çok yönlü düşünme becerilerinin geliştirilmesi,
-Yeni nesil sorularla öğrencilere tanıtılması

-Öğrencilerin kendini ifade etme becerilerinin geliştirilmesi,
-Yeni stratejilerin geliştirilmesi Okuma hakkında,
-Öğrencilerin akademik başarılarını artırmak , -Öğrencileri eleştirel ve yaratıcı düşünmeye yönlendirmek,

-Dijital araçları okuma ve anlama eğitimine entegre ederek eğitimde teknolojiyi yararlı hale getirmek
Projemiz hedefliyor:
-Öğrenlerin anlama ve okuma becerilerini geliştirmek,
- Öğrencilerin çok düşünme becerilerini geliştirmek,
-Yeni nesil sorularla öğrencilerin tanıtın
-Öğrencilere kendini ifade etme becerilerini geliştirmek,
-Okumayla ilgili yeni stratejiler geliştirmek,
-Öğrencilerin asemik başarısını artırmak,
-Öğrencileri eleştirel ve düşünmeye yönlendirmek,
-Dijital araçları okuma ve anlama eğitimine entegre teknolojiyi eğitimde faydalı hale getirmek

Okul Tanıtım Videosu

Öğrenci Tanıtım Video

Aralık Ayı Etkiği

BEKLENEN SONUÇLAR

Projemizin sonunda öğrencilerin anlama ve okuma becerileri, çok yönlü düşünme, kendini ifade etme becerileri gelişecek. Yeni nesil sorularla buluşacaklar. Ayrıca öğrencilerin asemik başarıları artacaktır.
Bu proje ile öğrencileri eleştirel ve yaratıcı düşünmeye yönlendireceğiz,
okuma ve anlama eğitimine dijital araçlar entegre edilerek teknoloji eğitimde kullanılacak.

Düşünme becerileri, düşünme becerileri, ifade etme becerileri gelişecek. Yeni nesil sorularla buluşacaklar. Ayrıca, akedemik başarıları artacaktır.
Bu proje ile eleştirel ve yaratıcı düşünmeye yönlendireceğiz,
Teknoloji, okuma ve anlama eğitimine dijital araçlar kullanarak eğitimde kullanılacak.

Yayın: 16.01.2021 - Güncelleme: 17.01.2021 22:27 - Görüntülenme: 320